Műanyagpor elszívás

Partner: Műanyagpor elszívás

Referencia műanyagpor elszívás és szűrés területén. Textil szűrőberendezéseink automatikus, sűrített levegős szűrőközeg regenerálással és a szűrlet big bag zsákban történő felfogásával rendelkeznek. Az átszűrt levegő visszavezetése a munkatérbe.

Teljesítésünk a G&G Jet BAG típusú műanyagpor elszívó szűrőberendezés gyártását és kivitelezését foglalja magába. A szűrőberendezés kültéri elhelyezésű s tetőt nem igényel. A szűrőt automatikus, sűrített levegő impulzusos szűrőközeg (lapos textiltömlők) regeneráló rendszerrel felszerelt. A szűrőberendezést forgócellás adagolóban végződő szűrletürítő bunkerrel láttuk el, s a hulladékürítés big bag zsákba történik. A szűrő acélszerkezeten nyugszik.

A szűrőn belüli levegőáramlás és a szűrőrendszer nyomásvesztesége szempontjából a szűrőegység koncepcióját úgy választottuk meg, hogy az átáramló levegő a szűrő felső részén lépjen be a szűrőegységbe, átszűrten pedig a szűrőberendezés alján lépjen ki. A szűrőkamra belsejében az áramlás fentről lefelé történik, ami nagyban elősegíti a por ürítő bunkerbe történő továbbítását, ami műanyagpor elszívásnál rendkívül fontos.  Ez a koncepció csökkenti a szűrőközeg nyomásveszteségét.

Műanyagpor elszívására történő alkalmazás esetén garantáljuk a szűrőközeg hosszú élettartamát. Legalább 5 évi működésre. Ügyelünk arra, hogy a szűrőberendezés telepítése az üzemeltető számára ne jelentsen felesleges, a szűrőközeg állandó cseréje okozta üzemeltetési költségeket.

A műanyagpor nagyon finom és a szűrő ürítő bunkerében boltozódásra hajlamos. Fontos, hogy a szűrő regenerálása folyamatosan történjen, hogy a szűrőberendezés menetelesen lejtő ürítő bunkerrel és folyamatos porelvezetéssel rendelkezzen, hogy a bunker ne tömődhessen el.

A szűrőegység telepítését kivitelező egységünk, a G&G filtration CZ, s.r.o.

Itt található katalógusunkban a használt G&G Jet BAG szűrőberendezéseket találja.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.