Nagynyomású extrakció darálókból

A központi nagynyomású szűrő egység kimenetét három dolgozó egyidejű csiszolásához méreteztük.

A tisztítótömlők csatlakoztatásához további két csatlakozási pontot telepítettünk, amelyeket azonban a szívópontokkal párhuzamosan nem veszünk figyelembe. A kabinot az őrlési munkák befejezése után megtisztítják.

A porszívó kültéri környezetben, a kabintól mintegy 20 méterre található. A nagynyomású szűrőegység kialakítása a robbanásveszélyes pornak felel meg. A szűrőkészülék nyomásálló házzal, antisztatikus szűrőközeggel, lángmentes rendszerrel ellátott leválasztó membránnal van felszerelve. A lángmentes rendszert a kültéri egységben csak azért használjuk, mert az egység a gyalogosok mozgásával az út közelében helyezkedik el. A B-Flap visszacsapó szelep a szívóvezetékbe van felszerelve. A szívócső vastag falú nyomásálló kivitelben van, az egyes cső alkatrészek elektromos csatlakozással vannak ellátva.

Az őrlők csatlakoztatására szolgáló tömlők antisztatikus anyagból készülnek.

Az egyes köszörűkhöz való csatlakozást automatikusan vezérelt csappantyúk oldják meg, amelyek reagálnak a daráló sűrített levegő fogyasztására. A daráló beindításakor a fedél automatikusan kinyílik és a szívás megtörténik. A rendszert rezgő csiszolók használatára tervezték, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a csiszolószerszámba csiszolópapír lyukakkal szívják be őket.

A megvalósításhoz az általunk gyártott Vacuum JET szűrőegységeket megerősített kivitelben használtuk vákuumhoz – 70 kPa. A vákuumforrás egy nagyvákuumú turbina, amelyet frekvenciaváltó vezérel, a szívóvezetékben a szükséges nyomás fenntartásától függően.

Vákuum JET szűrő leírása

Ez egy száraz, textil porszűrő készülék, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tető nélkül. A szűrőberendezés magas – 99,9% -os – szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére az előállító csarnokba.

További referenciák

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Partner: A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Partner: A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.