Porbevonó üzem elszívása

Partner: Porbevonó üzem elszívása

Megvalósítottunk egy megrendelést partnerünk - a SURFIN Technology s.r.o. a porbevonó üzem kivonására szolgáló meglévő szűrőberendezések cseréje új szűrőberendezésekkel.

Q = 10 000 m3 / h szívókapacitással az általunk gyártott G&G Patro JET szűrőegységet használtuk. A szűrőberendezés antisztatikus szűrőpatronokkal van felszerelve, amelyeket sűrített levegő impulzusai regenerálnak. Az alacsony zajszint biztosítása érdekében a centrifugális ventilátor egy akusztikus dobozban található. A leszűrt levegő kipufogógázát visszavezetik a porfesték üzletbe. Szállításunk magában foglalta a meglévő szűréstechnika leszerelését és egy új szűrőegység telepítését a meglévő csővezetékekkel összekötve. A megvalósítást partnercégünk, a V-Dusting biztosította.

Patronszűrő leírása

Ez egy száraz, patronos szűrő porfrakciókhoz, amely a szűrőközeg sűrített levegő általi automatikus regenerálásával van felszerelve. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, meghatározott időintervallumokban történik, az aktuális nyomásveszteségnek megfelelő vezérlés lehetőségével. A szívóteljesítményt a használt ventilátor határozza meg az anyag típusának és a szűrőfelület szükséges terhelésének megfelelően. A szűrő felületének terhelését a G&G Patro JET szűrőnél minimum 1,0 m3 / m2 / perc értékre kell beállítani. A ventilátor nem része a szűrőegységnek. Szűrőberendezéseket gyártunk kültéri környezetben történő elhelyezésre, tetőfedés nélkül. A szűrőberendezés magas – 99,9% -os – szűrési hatékonyságot ér el, így lehetőség van a szűrt levegő visszavezetésére az előállító csarnokba. A levegő visszatérésének arányát a csarnok térébe és a kültéri környezetbe a technológia tervezője határozza meg a kivont anyag jellemzői és a termelő létesítmény levegőviszonyai szerint.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.