Porelszívás pelletgyártásnál

Partner: Porelszívás pelletgyártásnál

Jelentős referencia VAC légszűrőnk használata pelletgyártásnál alkalmazott levegőszűrésre.

Az alkalmazott szűrőt kettős regeneráló rendszerrel, mégpedig vibrációs letisztítással és sűrített levegős regenerálással láttuk el.  A kettős regenerálás sűrített levegőt takarít meg az üzemeltető számára.

Teljesítésünk por, fűrészpor és faanyag pelletgyártó üzemben történő elszívására szolgáló szűrőberendezés gyártását és kivitelezését foglalja magába. A szűrőberendezés túlnyomásos és kettős regeneráló rendszerrel, mégpedig vibrációs letisztítással és sűrített levegős regenerálással felszerelt. A kettős regenerálás sűrített levegőt takarít meg az üzemeltető számára. Az ügyfél a szűrőberendezés szerelését saját erővel, mindössze főszerelői felügyeletünk mellet hajtotta végre.

A szűrőberendezés:

Az általunk gyártott G&G Jet VAC szűrőberendezést használták. Konstrukciója révén ez a szűrőberendezés egyenesen a fafeldolgozó ipar számára fűrészpor és faapríték elszívására szolgál. A szűrőberendezést pneumatikusan vezérelt vibrációs letisztítással láttuk el, amely rendszeresen rázza a szűrőtömlőket, hatékony és energiatakarékos regenerálást biztosítva. A pormennyiségre való tekintettel sűrített levegő segítségével működő, pneumatikus szűrőközeg-regeneráló rendszerrel is elláttuk a szűrőt. A pneumatikus regeneráló rendszer automatikusan, csak magasabb nyomásveszteségi szintnél indul be. A kettős regeneráló rendszer ebben az esetben hozzájárul a szűrőközeg regenerálásánál használt sűrített levegőre fordított költségek jelentős megtakarításához. A szűrőberendezést a fűrészpor ürítő bunkerból történő kihordásához beépített, csigás szállítóművel láttuk el. A vákuumzárást fogócellás adagoló biztosítja. Mivel a fűrészpor a robbanásveszélyes porok csoportjába tartozik, a szűrőberendezést tehermentesítő membránokkal látjuk el a nyomáshullám kültéri környezetbe történő felszabadításához.

Hulladékkezelés

Az szűrőrendszerrel leválasztott fűrészport csigás szállítóberendezés szállítja a beruházó konténerébe.

Filtr JET VAC G&G filtration Filtr JET VAC G&G filtration

A JET VAC típusú szűrők itt találhatók katalógusunkban.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.