Porelszívás vasművekben

Partner: Porelszívás vasművekben

Porelszívó szűrőberendezéseinknek az acéliparban történő alkalmazása az egyik legfontosabb referenciánk. Szállításunk keretében 4 szűrőegységet telepítünk, összesen 450 000 m3/h elszívási teljesítménnyel.

Teljesítésünk a G&G JET BAG típusú porelszívó szűrőberendezések gyártását és kivitelezését foglalja magába. Ezeket a szűrőket lapos szűrőtömlők automatikus, ellenáramú sűrített levegős regeneráló rendszerrel láttuk el. Magától értetődő az off-line regeneráló rendszer, amely a portalanítás üzemeltetése során teszi lehetővé a szűrőközeg rendkívül hatékony regenerálását. A szűrőberendezések különálló szűrőkamrákra osztottak, a szűrőberendezés működése közbeni OFF-LINE regenerálás lehetőségével. Ez a regeneráló rendszer rendkívül hatékony, elsősorban a vasművi porszűréshez kapcsolódva, ahol gyakran elengedhetetlen a szűrési technológia folyamatos működése. A szűrők hőszigeteléssel és fűtött szűrőberendezés-ürítő bunkerrel felszereltek.

A por kiszállítására általunk gyártott rédler szállítóberendezést használnak. A rédler szállítószalagokat ugyancsak fűtési rendszerrel szereltük fel, hogy megakadályozzuk a por lefagyását a szállítási útvonalon, amikor a szűrési technológia a téli hónapokban nem működik.

A szűrőn belüli levegőáramlás és a szűrőrendszer nyomásvesztesége szempontjából a szűrőegység koncepcióját úgy választottuk meg, hogy az átáramló levegő a szűrő felső részén lépjen be a szűrőegységbe, átszűrten pedig a szűrőberendezés alján lépjen ki. A szűrőkamrákban az áramlás fentről lefelé irányú, ami nagyban segíti a por ürítő bunkerba történő továbbítását.  Ez a koncepció csökkenti a szűrőközeg nyomásveszteségét.

Cégünk számára nagyon jelentős porelszívás-referenciáról van szó, mégpedig mind a szűrőegység mérete, mind pedig a teljes projekt legigényesebb követelményeinek megfelelő, speciális kialakítás szempontjából. A nagyon igényes szerelést partnercégünk, a Midoriing, s.r.o. biztosítja számunkra. A nevezett cég rendkívül igényes munkát végez, mégpedig a korlátozott térben folytatott tevékenységek összehangolásától, a magassági munkákon át, egészen a kiépítés koordinálásáig.

A szűrőegységek gyártását cégünk biztosítja a Gremi Klima, s.r.o., számára, amely a szűrőrendszer fő szállítója.

Az alkalmazott G&G JET BAG szűrőberendezés itt található katalógusunkban.

További referenciák

Füstgáz-szűrő az energiaellátáshoz

Partner: Füstgáz-szűrő az energiaellátáshoz

Füstgáz-szűrő energia – alapvető leírás A G&G Ceramic JET szűrő olyan szűrőberendezés, amelyet a szilárd tüzelőanyagok égés közbeni égetésével keletkező…

Hengeres siló gyártás és telepítés

Partner: Hengeres siló gyártás és telepítés

A megrendelés tárgyát egy további technológiai feldolgozásra kerülő polimer adalékok tárolására és adagolására szolgáló rendszer tervezése, legyártása és kivitelezése képezi. …

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.