Szénpor elszívás

Partner: Szénpor elszívás

Jelentős szénpor elszívás referencia. Ez textil szűrőberendezésünket használja, amely automatikus, sűrített levegős szűrőközeg regenerálással rendelkezik, és robbanásveszélyes porok elszívására alkalmas kivitelű. Az átszűrt levegő visszavezetése a munkatérbe.

Teljesítésünk a szénpor elszívására szolgáló szűrőberendezések gyártását és szállítását foglalja magába. A használt szűrőtípus a G&G Jet BAG. A szűrőberendezés kültéri elhelyezésű s tetőt nem igényel. A szűrőt automatikus, sűrített levegő impulzusos szűrőközeg (lapos textiltömlők) regeneráló rendszerrel felszerelt. A szűrőberendezés 50 liter térfogatú gyűjtőedényes, szűrletürítő bunkerrel ellátott. A szűrőberendezés robbanásveszélyes por elszívására alkalmas kivitelű, tehermentesítő membránokkal felszerelt. Ezek úgy helyezkednek el, hogy a nyomáshullámot felfelé irányítsák. A szűrőegység telepítését kivitelező egységünk, a G&G filtration CZ, s.r.o. biztosította, partnerünkkel a V-Dusting, s.r.o.  -vel együttműködve.

A szűrőberendezés:

Szénpor elszívására a G&G Jet BAG típusú szűrőberendezést választottuk. Saját gyártású szűrőberendezésünkről van szó, melyet automatikus, sűrített levegővel regenerált, lapos textil tömlőkkel látunk el. Az automatikus regeneráló rendszert intelligens vezérlőegységgel szereljük fel, amely a regenerálás működését csak a szűrőközeg magasabb nyomásveszteség értékénél biztosítja. A regeneráló rendszer, a szűrő szennyeződésétől függően, optimális sűrített levegő felhasználást biztosít, ami a sűrített levegőre fordított költségek jelentős megtakarítását eredményezi. Robbanásveszélyes por elszívásához a szűrőberendezést nyomásálló szekrénnyel, antisztatikus szűrőközeggel, rozsdamentes acél szűrőtömlő-bilincsekkel, tehermentesítő membránokkal és a szívócsőben B-Flap visszacsapó csappantyúval láttuk el. A ventilátor és a szűrőegység közötti csőcsatlakozás, csakúgy, mint a szűrőegység és a B-Flap visszacsapó csappantyú közötti csővezeték, nyomásálló kivitelű.

A szűrőközeg élettartama a szűrőberendezés legalább 3-5 éves üzemeltetésének felel meg. Ügyelünk arra, hogy szűrőtechnológiánk üzemeltetésével az üzemeltető számára ne álljanak elő felesleges, a szűrőközeg gyakori cseréje okozta költségek.

Itt található katalógusunkban a használt G&G Jet BAG szűrőberendezéseket találja.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.