Szűrőberendezés fűrészpor elszívására

Partner: Szűrőberendezés fűrészpor elszívására

Faipari fűrészpor elszívására szolgáló GREFILT VAC szűrőberendezés referencia-telepítése. Vákuumos szűrőberendezésről van szó, amelynek automatikus regenerálása pneumatikus vibrációs hengerek segítségével történik. A szűrőberendezés tehermentesítő membránokkal rendelkezik a nyomáshullám kültéri környezetbe történő felszabadításához. Telepítési idő: 2019/4Q

Megrendelésünk tárgyát két, faipari fűrészpor elszívó szűrőegység gyártása képezte. A szűrőegységeket szintén saját gyártású acél hordozószerkezetre helyeztük el. A beruházó koncepciójának kielégítéséhez egy túlnyomásos és egy vákuumos szűrőberendezést használtunk. A szűrőegységeket robbanásveszélyes por elszívásához mindkét esetben nyomáshullám kültéri környezetbe történő felszabadítását biztosító rendszerrel láttuk el. A szűrőegységeket partnerünk, a GreMi KLIMA, s.r.o., számára gyártottuk, amely a fűrészpor elszívó rendszer generálszállítója a végfelhasználó felé.

GREFILT VAC vákuumos szűrőegység

Az általunk gyártott GREFILT VAC szűrőberendezés famegmunkáló üzemi elszívásra szolgál. A szűrőberendezést vagy pneumatikus vibrációs hengeres, vagy sűrített levegős automatikus regenerálással látjuk el. A legigényesebb üzemekben történő fűrészpor-elszíváshoz a szűrőegységeket regeneráló rendszer-kombinációval – a szűrőtömlők átfúvatása sűrített levegővel és vibrációs regeneráló rendszer – szereljük fel. A két regeneráló rendszer kombinációja hozzájárul a sűrített levegő megtakarításához a szűrőberendezés üzemeltetése közben. Amennyiben a szűrőtömlők nyomásvesztesége alacsony, a szűrőrendszert csak vibrációs letisztítás regenerálja. A szűrőközeg nyomásveszteségének emelkedésénél a sűrített levegős regeneráló rendszer automatikusan aktiválódik. A vákuumos szűrőegységnél a ventilátor a szűrőberendezés tiszta oldalán található. A választott elszívó ventilátorok nagy hatékonyságúak, és szívóteljesítményük frekvenciaváltó segítségével szabályozható.

További referenciák

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.