Rólunk

Óvjuk a környezetet és a munkakörnyezetet

Technológiáink a magas szűrési hatékonyság és a szűrő utáni szálló maradványpor-részecskék alacsony mennyisége révén elősegítik a környezetvédelmet. Technológiáinknak köszönhetően hozzájárulunk a gyártócsarnokokon belüli tiszta munkakörnyezet fenntartásához.

Értünk a porszűréshez, és szívesen foglalkozunk vele. Modern megközelítéssel jelentkezünk egy specifikus és igényes területen, amely magas szaktudást és sokéves tapasztalatot igényel. Örömmel segítünk Önnek a műszaki megoldás megtervezésében, valamint termékeink ajánlásával, hogy együtt ügyfeleink legigényesebb elvárásainak is meg tudjunk felelni.”

Radek Veselý

G&G filtration s.r.o.

Cégünk ipari elszívó és levegőszűrő rendszerek gyártására szakosodott. Szűrőberendezések és ipari elszívó alkatrészek széles skáláját fejlesztjük és gyártjuk. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy lépést tartsunk az egyre bonyolultabb gyártási folyamatokkal és ügyfeleink egyre magasabb igényeivel. Nagy hangsúlyt fektetünk megoldásainknak a szűrőrendszerek hatékonyságán és működésük gazdaságosságán alapuló hatékonyságára. Nem szőtt szűrőtextíliákat használó, zsákos szűrőberendezések, valamint kerámiaszűrők gyártására szakosodtunk. Utóbbiakat olyan alkalmazásokra ajánljuk, ahol magas hőmérséklet vagy beégés miatt fennáll a szűrőközeg sérülésének veszélye. Kínálatunkat fűrészpor és biomassza tárolására szolgáló silók, ciklonszeparátorok és további, portalanítási technológia megvalósításához szükséges alkatrészek egészítik ki.

Amit követünk

Értékeink

Testreszabott megoldás Önnek

Minden alkalmazás specifikus. Ezért közelítünk minden projekthez egyedileg, maximális felelősséggel.

Környezeti és munkakörnyezeti előnyök

Technológiáink elősegítik a környezetvédelmet, s egyben hozzájárulnak a gyártócsarnokokon belüli tiszta munkakörnyezet fenntartásához.

Üzemeltetési költségek és technológiai megbízhatóság

Deklaráljuk a szállított technológia megbízhatóságát és a szűrőközeg hosszú élettartamát. Nemcsak a beszerzési ár fontos, de a szervizköltség is.

Rendben, teljes egészében és időben

A sikeres együttműködés egyetlen útja szilárd, mindkét szerződő fél rendes teljesítésén alapuló kapcsolatok építése.

Javaslunk

Kínálunk

Értékesítünk

Elszívási technológiáink gyakorlatilag az ipari termelés teljes spektrumában alkalmazhatók. A papírgyártástól, a famegmunkáláson és az autóiparon át, egészen a kohókig és vasművekig. Minden alkalmazás saját, egyedi megoldású, új tapasztalatokat és ötleteket kíván.

Számunkra kulcsfontosságú az a visszajelzés is, amelyet kereskedelmi partnereinktől kapunk, specifikus követelmények vagy a beszerelt termékekre vonatkozó technikai észrevételek formájában. A partnereinkkel való szoros együttműködés nélkül termékeinket nem tudnánk tovább tökéletesíteni és fejleszteni. Meggyőződésünk, hogy csak a folyamatos fejlesztés és tökéletesítés az egyedüli előre vezető út.

G&G Výroba
G&G Filter

Kivitelezünk

A G&G filtration, s.r.o. gyártó cég. Minden kivitelezés kereskedelmi partnereinken keresztül történik. Hosszú távú célunk kereskedelmi partnereink körének állandó bővítése. Részükre jó minőségű termékeket szállítunk saját kivitelezésre. Termékeink innovációja partnereink javaslatainak megfelelően történik. A piaci igények alapján fejlesztünk új termékeket. Meggyőződésünk, hogy a legjobb, amit kínálhatunk, kiváló minőségű gyártási háttér és know-how. Partnereink kivitelező szakcégek, amelyek biztosítják termékeink szakszerű szerelését és professzionális szervizét.

Kivitelezünk

Fejlesztési és tervezési központunk Brnóban található. Tervezési osztályunk az összes gyártási dokumentációt 3D formátumban dolgozza ki. A Solidworks szoftvert használjuk, amely lehetővé teszi számunkra az összes szükséges paraméter – mint a technológiai berendezés tömege, az adott egység terhelési pontjai vagy súlypontja – biztos meghatározását. A tervezési osztályt vetjük be atipikus szűrőberendezések tervezésénél is, hogy azok korlátozott rendelkezésre álló tér esetén is alkalmazhatók legyenek. Tervezőink mind új termékek fejlesztésén, mind pedig ügyfeleink és partnereink javaslatainak a kész gyártási dokumentációban történő alkalmazásán dolgoznak.

Gyártunk

Termékeinket saját gyártócsarnokunkban szereljük készre. Minden termék, nagyságától függetlenül, több egységből s akár több száz alkatrészből áll. A gyártási folyamat optimalizálása érdekében minden alkatrészt QR kóddal látunk el, amely jelzi annak helyét a terméken és az összeállítási rajzon. A termék egyes alkotóelemeinek teljes áttekintése révén képesek vagyunk egy adott terméket nagyon hatékonyan összeállítani. A termékek egyes komponenseit raktáron tartjuk, ezért tudunk gyorsan reagálni bármilyen termék rövidített határidőn belüli összeállítását illető igényre.

Notre équipe

Ing. Radek Veselý

CEO & Sales

Rólunk bővebben

Székhelyünk

Cseh Köztársaság

fejlesztési és tervezési központ
az EU fő értékesítési ügynöksége

G&G filtration, s.r.o
Hrubínova 1903/9
664 51 Šlapanice
[email protected]

Szlovákia

Gyártóüzem
G&G Filtration, s.r.o.
Hviezdoslavova 901
034 95 Likavka (SK)
[email protected]

Szeretne partnerünk lenni?

A partnerség hozzáférést biztosít online partnerkatalógusunkhoz, beleértve az árinformációkat, az automatikusan létrehozott ajánlatokat és azok előzményeit is. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat-felvételi űrlapot! Kereskedelmi osztályunk fel fogja venni a kapcsolatot Önnel.