Konfigurátor

G&G megoldások a szabványos elszívó rendszerekhez

Az iparágak széles köre számára

A mi megoldásunk mindenütt, ahol a por leülepedik

Szűrőegységeinket az iparágak széles körében használják. A technológiai levegő tisztaságának biztosításával védik a környezetet és az emberek egészségét.

Termékportfóliónkban és szakértelmünkön belül az ipari portalanítás területén minden feladatra keressük a műszakilag megfelelő megoldásokat. Legyen szó hegesztési, csiszolási, fűrészpor, textilpor vagy öntödei por elszívásáról, mindig találunk hatékony, költséghatékony és energiakiegyensúlyozott megoldást. Sok szűrőegység van a piacon, de ezek nem mindig nyújtanak kényelmet és nyugalmat a felhasználónak. Mi tudunk Önnek tanácsot adni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Minőség, funkcionalitás, formatervezés és alacsony üzemeltetési költségek

Mindezek a szempontok fontosak számunkra, és a legnagyobb hangsúlyt fektetjük rájuk. Minden alkalmazást úgy kell megvalósítani, hogy az ne csak hibátlanul működjön, hanem szalonképes is legyen. Gondoskodunk arról, hogy a szűrőfelület minden alkalmazáshoz megfelelő méretű legyen, és hogy a szűrőegységek alacsony üzemi nyomáseséssel rendelkezzenek. A szűrőközegek magas nyomásesése miatt elfogyasztott minden egyes extra kW villamos energiát személyes hibának tekintünk.

Globális üzleti partnereket keresünk: csatlakozzon hozzánk és terjessze ki üzletét nemzetközileg

A mai összekapcsolt világban folyamatosan új piacokat és növekedési és terjeszkedési lehetőségeket kell keresni. Ezért keressük meg azokat a potenciális üzleti partnereket szerte a világon, akik érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt a kölcsönösen virágzó együttműködésünkben.

Kapcsolatfelvételi űrlap HU
Mapa evropy