Szolgáltatás

A szűrőberendezések szervizelése ugyanolyan fontos számunkra, mint az új kipufogórendszerek értékesítése vagy telepítése. Szakmailag közelítjük meg a szerviz tevékenységeket – megoldjuk mind a szűrő szerviztörténetének nyilvántartását, mind az ASF rendszer fejlesztését – egy öndiagnosztikai szűrőrendszer, amely automatikusan megjósolja a jövőbeli géphibákat. Szolgáltatási tevékenységeket végezünk saját termékeink számára, de más gyártók szolgáltatásszűrőit is végezzük, hogy az ügyfélről átfogóan gondoskodjanak. Szervizosztályunk gyártási szűrőegységek, valamint más gyártók szűrőinek cseréjét is biztosítja. Szolgáltatást nyújtunk a ventilátorok dinamikus kiegyensúlyozásához és a szűrőegységek mechanikai javításához is.

Szolgáltatás
Szűrő öndiagnosztikai rendszer
01

Szűrő öndiagnosztikai rendszer ASF


Működtet olyan szűrőüzemet, amelyen a gyártási technológiája függ? A szűrési technológia meghibásodása esetén kénytelen-e leállítani a gyártósort? Olyan fontos számodra a munkakörnyezet tisztasága, hogy nem engedheted meg magadnak a szűréstechnika nem tervezett megszakadását? Van az ideális ASF öndiagnosztikai szűrőrendszer az Ön számára.
A szűrőközeg cseréje
02

A szűrőközeg cseréje


Szerviz részlegünk biztosítja a szűrőközeg cseréjét gyártásunk szűrőegységeinél, de más gyártók szűrőinek cseréjét is. A G&G szűrők alapvető alkatrészeit raktáron tartjuk, általában egy-két héten belül biztosítunk alkatrészeket más gyártók szűrőinek szervizeléséhez. A SERVIS 24 szolgáltatási szerződés változatával minden szükséges anyagot raktárunkban vagy az ügyfél raktárában tárolunk.
Szűrőegységek mechanikai javítása
03

Szűrőegységek mechanikai javítása


Szerviz személyzetünk elvégzi a szűrőrendszerek mechanikai javítását. A mechanikai károsodás főleg a koptatópor elszívása és a nagy extrakciós sebesség miatt következik be.
A ventilátorok dinamikus kiegyensúlyozása
04

A ventilátorok dinamikus kiegyensúlyozása


A ventilátor rotorainak szétszerelés nélküli kiegyensúlyozására összpontosítunk. Hegesztünk szállítóventilátorokat és kipufogó radiális ventilátorokat. Szakterületünk a szűrőrendszerek ventilátorainak kiegyensúlyozása közvetlenül az ügyfeleknél, szétszerelés nélkül.
A szolgáltatási műveletek árlistája
05

A szolgáltatási műveletek árlistája


Az alapvető szolgáltatási alkatrészek, például szűrőzsebek, szűrőtáskák, szűrőtömlők és -patronok, elosztóhüvelyek árjegyzéke. Az alapműveletek árlistája és a szerviztechnikusok óradíjai. Példa a szűrési technológia üzemeltetőinek kidolgozott szolgáltatási tervére.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!