A szűrőberendezés

Termékeink:

Tömlőszűrők
Szűrőegységek
Patronszűrők
Égéstermék-szűrők
Local lokális szűrők
Silo szűrők
Központi porszívók

Hadicový filtr
01

Tömlőszűrők
G&G Bag HOUSE


A legigényesebb ipari portisztító rendszerekhez tervezett szűrőegységek. Hegesztett szekrény, hegesztett piramis garat. A szűrőket nagy égési források portalanítására, a cementgyárakban és a mészgyárak porpótlására használják 800 g/m3-ig terjedő bemeneti porkoncentrációhoz. A Bag HOUSE szűrők gyártósora 10 000 m3/h sebességgel kezdődik, és 2 000 000 m3/h kipufogógáz kibocsátással ér véget.

Alkalmazási terület:
Az égési források szennyeződése a füstgázok tisztítása, az olvasztókemencék pormentesítése, a cementgyárak pormentesítése, a mészmarók pormentesítése.
Kapsový filtr
02

Szűrőegységek
G&G Jet BAG


Központi porelszíváshoz tervezett szűrőegységek. Száraz, automatikus, sűrített levegős szűrőközeg-regenerálással ellátott szövet-szűrőegységekről van szó. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, beállított időközönként történik, az aktuális nyomásveszteség szerinti vezérlés lehetőségével. A szűrőberendezések magas, 99% feletti szűrési hatékonyságot érnek el, s az átszűrt levegő visszajuttatható a gyártócsarnok terébe. A használt szűrőközeg hosszú élettartamú, ami a felhasználó számára hatékony működést biztosít alacsony üzemelési költségek mellett.

Alkalmazási terület:
Öntödei porszűrés, kemencékből jövő füstgáz portalanítása, hegesztő- és köszörűüzemi elszívás, kerámiapor-szűrés, robbanásveszélyes por-szűrés és számos további alkalmazás
Patronový filtr
03

Patronszűrők
G&G Patro JET


Patronszűrő egységek, automatikus regenerálással, sűrített levegővel. A G&G Patro JET egységeket széles körben használják az autóiparban, az őrlő- és hegesztő üzletek kitermelésében, valamint a festékboltokban. A szűrőberendezés kiválóan nagy szűrőterülettel, kompakt méretekkel és kedvező beruházási költségekkel rendelkezik. A szűrőpatronok élettartama az alkalmazástól függően 2000 és 6000 üzemóra között változik. A 2000 m3/h-tól 40 000 m3/h-ig terjedő teljesítményszűrőket gyártunk. A szűrőegység ventilátor nélküli, integrált ventilátorral, valamint akusztikus ventilátorfedeles, hangtompítóval és másodlagos szűrővel ellátott kompakt egységben rendelhető.

Alkalmazási terület:
Kivonás hegesztőrobotokból, hegesztőműhelyek kitermelése, csiszolóüzemek kitermelése, festéküzletek kitermelése.
spalinový filtr keramický
04

Égéstermék-szűrők
G&G Ceramic JET


A szűrőegység szikrát és forró részecskéket tartalmazó, forró égéstermékek portalanítására szolgál. Magas hőmérsékletnek ellenálló, 1200 °C olvadáspontú kerámia szűrőbetétes szűrőegységekről van szó. A szűrők automatikus, sűrített levegős regeneráló rendszerrel rendelkeznek. A szűrőegységek magas, 99% feletti szűrési hatékonyságot érnek el. Füstgázszűrésnél a maximális üzemi hőmérséklet 450 °C.

Alkalmazási terület:
Biomassza-kazánok szénkazánok és kohó-füstgázok portalanítása.
Odsávání pilin
05

Fűrészpor- és cellulózszűrők
G&G Jet VAC


A famegmunkáló iparban fűrészpor, valamint magas rosttartalmú porok – mint a papírpor vagy a textilpor – elszívására szolgáló szűrőegységek. E szűrőberendezéseket túlnyomásos és vákuumos kivitelben is gyártjuk, a konkrét alkalmazás vagy az ügyfél igényei szerint. A szűrőegységek robbanásveszélyes porok elszívására szolgálnak. Automatikus, pneumatikus, vibrációs regenerálással ellátott tömlős szűrőegységekről van szó.

Alkalmazási terület:
Famegmunkáló ipari elszívás, textilszálak, papírpor elszívása, valamint újrahasznosító üzemek.
Lokální filtr
06

Local lokális szűrők
G&G Local JET


Gyártunk G&G Local JET típusú szűrőberendezéseket, melyek anyagszállítási útvonalak helyi portalanítására szolgálnak. A felfogott por a szűrőből közvetlenül az elszívott szállítómű terébe hullik. A G & G-JFR-L szűrő enyhén vákuum alatt tartja a szállítómű térségét, megakadályozva a por terjedését a környezetbe. A por visszahullik az anyagszállítás útjába. A szűrők nem rendelkeznek ürítő bunkerrel. A felfogott por mindig visszakerül arra a területre, ahonnan elszívták. A szűrők saját hangtompítós elszívó ventilátorokkal rendelkeznek.

Alkalmazási terület:
Szállítócsigák, rédlerek, felvonók, szállítószalagok pormentesítése.
Silo filtr
07

Silo szűrők
G&G SiloVIB, SiloJET


Gyártunk Silo VIB és Silo JET típusú szűrőberendezéseket – silószűrőket. A szűrőket anyagtároló tartály vagy siló ellenkarimájára történő elhelyezésre tervezték. Működésük – pneumatikus szállításnál – a silóból kijövő levegő szűrését, vagy – rédler szalagos töltésnél – a siló portalanítását biztosítja. A leválasztott por a szűrőberendezésből szabad ürítéssel jut vissza a tartályba vagy a silóba. A szűrők automatikus, sűrített levegős szűrőközeg regeneráló rendszerrel rendelkeznek..

Alkalmazási terület::
Silók, tartályok és pneumatikus szállítórendszerek légtelenítése.
centrální vysavač
08

Központi porszívók


A G&G Vacuum JET szűrőegységek nagyvákuumú szűrőegységek, amelyek központi vákuumrendszerekhez készültek - ipari csarnokok központi porszívóira. Nagyvákuumú egységeket gyártunk 600 m3/h - 8000 m3/h szívókapacitásra -70 kPa teljes vákuumban. A szűrőket porokhoz tervezték robbanásveszély nélkül és robbanásveszélyes porok védőmembránjának hozzáadásához az ATEX szerint.

Alkalmazási terület:
Energiaszívó kazánok, kazánházak porszívása Termelőcsarnokok - tisztító rendszerek, központi porszívók

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Füstgáz-szűrő az energiaellátáshoz

Füstgáz-szűrő energia – alapvető leírás A G&G Ceramic JET szűrő olyan szűrőberendezés, amelyet a szilárd tüzelőanyagok égés közbeni égetésével keletkező…

Porelszívás vasművekben

Teljesítésünk a G&G JET BAG típusú porelszívó szűrőberendezések gyártását és kivitelezését foglalja magába. Ezeket a szűrőket lapos szűrőtömlők automatikus, ellenáramú…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!