A szűrőberendezés

Termékeink:

Tömlőszűrők
Szűrőegységek
Patronszűrők
Égéstermék-szűrők
Local lokális szűrők
Silo szűrők
Központi porszívók

Hadicový filtr
01

Tömlőszűrők
G&G Bag HOUSE


A legigényesebb ipari portalanító rendszerekhez tervezett szűrőegységek. Hegesztett szekrény, hegesztett, gúla alakú ürítő bunker. A szűrőket nagy égetőművek portalanítására, valamint cement- és a mészművekben 800 g/m3-ig terjedő bemeneti porkoncentrációhoz használják. A Bag HOUSE szűrők gyártási sorozata által elszívott gázmennyiség 10 000 m3/h-tól 3 000 000 m3/h-ig terjed.

Alkalmazási terület:
Égetőművi füstgázok, olvasztókemencék, cementgyártó üzemek és mészmalmi géptermek portalanítása.
Előkészítjük a típustermékek katalógusban történő közzétételét. Érdeklődése esetén örömmel adunk termékajánlatot.
Szűrőberendezések
02

Szűrőegységek
G&G Jet BAG


Központi porelszíváshoz tervezett szűrőegységek. Száraz, automatikus, sűrített levegős szűrőközeg-regenerálással ellátott szövet-szűrőegységekről van szó. A szűrőközeg regenerálása ciklikusan, beállított időközönként történik, az aktuális nyomásveszteség szerinti vezérlés lehetőségével. A szűrőberendezések magas, 99% feletti szűrési hatékonyságot érnek el, s az átszűrt levegő visszajuttatható a gyártócsarnok terébe. A használt szűrőközeg hosszú élettartamú, ami a felhasználó számára hatékony működést biztosít alacsony üzemelési költségek mellett.

Alkalmazási terület:
Öntödei porszűrés, kemencékből jövő füstgáz portalanítása, hegesztő- és köszörűüzemi elszívás, kerámiapor-szűrés, robbanásveszélyes por-szűrés és számos további alkalmazás
Patronový filtr
03

Patronszűrők
G&G Patro JET


Patronszűrő egységek, automatikus regenerálással, sűrített levegővel. A G&G Patro JET egységeket széles körben használják az autóiparban, az őrlő- és hegesztő üzletek kitermelésében, valamint a festékboltokban. A szűrőberendezés kiválóan nagy szűrőterülettel, kompakt méretekkel és kedvező beruházási költségekkel rendelkezik. A szűrőpatronok élettartama az alkalmazástól függően 2000 és 6000 üzemóra között változik. A 2000 m3/h-tól 40 000 m3/h-ig terjedő teljesítményszűrőket gyártunk. A szűrőegység ventilátor nélküli, integrált ventilátorral, valamint akusztikus ventilátorfedeles, hangtompítóval és másodlagos szűrővel ellátott kompakt egységben rendelhető.

Alkalmazási terület:
Kivonás hegesztőrobotokból, hegesztőműhelyek kitermelése, csiszolóüzemek kitermelése, festéküzletek kitermelése.
spalinový filtr keramický
04

Égéstermék-szűrők
G&G Ceramic JET


A szűrőegység szikrát és forró részecskéket tartalmazó, forró égéstermékek portalanítására szolgál. Magas hőmérsékletnek ellenálló, 1200 °C olvadáspontú kerámia szűrőbetétes szűrőegységekről van szó. A szűrők automatikus, sűrített levegős regeneráló rendszerrel rendelkeznek. A szűrőegységek magas, 99% feletti szűrési hatékonyságot érnek el. Füstgázszűrésnél a maximális üzemi hőmérséklet 450 °C.

Alkalmazási terület:
Biomassza-kazánok szénkazánok és kohó-füstgázok portalanítása.
Odsávání pilin
05

Fűrészpor- és cellulózszűrők
G&G Jet VAC


A famegmunkáló iparban fűrészpor, valamint magas rosttartalmú porok – mint a papírpor vagy a textilpor – elszívására szolgáló szűrőegységek. E szűrőberendezéseket túlnyomásos és vákuumos kivitelben is gyártjuk, a konkrét alkalmazás vagy az ügyfél igényei szerint. A szűrőegységek robbanásveszélyes porok elszívására szolgálnak. Automatikus, pneumatikus, vibrációs regenerálással ellátott tömlős szűrőegységekről van szó.

Alkalmazási terület:
Famegmunkáló ipari elszívás, textilszálak, papírpor elszívása, valamint újrahasznosító üzemek.
Lokální filtr
06

Local lokális szűrők
G&G Local JET


Gyártunk G&G Local JET típusú szűrőberendezéseket, melyek anyagszállítási útvonalak helyi portalanítására szolgálnak. A felfogott por a szűrőből közvetlenül az elszívott szállítómű terébe hullik. A G & G-JFR-L szűrő enyhén vákuum alatt tartja a szállítómű térségét, megakadályozva a por terjedését a környezetbe. A por visszahullik az anyagszállítás útjába. A szűrők nem rendelkeznek ürítő bunkerrel. A felfogott por mindig visszakerül arra a területre, ahonnan elszívták. A szűrők saját hangtompítós elszívó ventilátorokkal rendelkeznek.

Alkalmazási terület:
Szállítócsigák, rédlerek, felvonók, szállítószalagok pormentesítése.
Silo filtr
07

Silo szűrők
G&G SiloVIB, SiloJET


Gyártunk Silo VIB és Silo JET típusú szűrőberendezéseket – silószűrőket. A szűrőket anyagtároló tartály vagy siló ellenkarimájára történő elhelyezésre tervezték. Működésük – pneumatikus szállításnál – a silóból kijövő levegő szűrését, vagy – rédler szalagos töltésnél – a siló portalanítását biztosítja. A leválasztott por a szűrőberendezésből szabad ürítéssel jut vissza a tartályba vagy a silóba. A szűrők automatikus, sűrített levegős szűrőközeg regeneráló rendszerrel rendelkeznek..

Alkalmazási terület::
Silók, tartályok és pneumatikus szállítórendszerek légtelenítése.
centrální vysavač
08

Központi porszívók
G&G Vacuum JET


A G&G Vacuum JET szűrőegységek nagy vákuumú, központi porszívó rendszerekhez – ipari csarnokok központi porszívói – szolgáló szűrőberendezések. Legfeljebb 70 kPa teljes vákuum mellett, 600 m3/h-tól egészen 8000 m3/h-ig terjedő szívóteljesítményhez gyártunk nagy vákuumú egységeket. A szűrők nem robbanásveszélyes porok, védőmembránnal történő kiegészítés esetén pedig robbanásveszélyes porok elszívására szolgálnak az ATEX szerint.

Alkalmazási terület:
Energetika - szénkezelés, kazánházi elszívás. Gyártócsarnokok - tisztítórendszerek, központi porszívók.
Előkészítjük a típustermékek katalógusban történő közzétételét. Érdeklődése esetén örömmel adunk termékajánlatot.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!