CYGG leválasztó ciklonok

Gyártunk egy 22 leválasztó ciklontípusból álló sorozatot, melynek tagjai követik a hagyományos csővezeték méretsorozatot. Teljesítményükkel az 400 m3/h és 30 000 m3/h közötti tartományt fedjük le.

leválasztó ciklonok
01

A leválasztó ciklonok használata


A leválasztó ciklonokat durva por elő-szeparátorokként a végszűrő elé beépítve használjuk. Funkciójuk biztosítja a durvább frakció leválasztását, még a szűrőbe történő belépés előtt. A szűrőbe azután csak a finom maradékpor lép be. Leválasztó ciklon szűrőberendezéssel kombinált használata a rendszer nagyobb működési megbízhatóságát, a szűrőberendezés terhelésének csökkenését és a szűrőközeg élettartamának meghosszabbítását eredményezi. Leválasztó ciklon önállóan, végszűrő nélkül is használható, mégpedig főleg nedves fűrészpor és faapríték elszívási alkalmazásokban. A leválasztó ciklonok itt nagy leválasztási hatékonyságot érnek el, és végszűrés használata nem szükséges
leválasztó ciklonok
02

Leválasztó ciklonok tartozékai


Saját gyártású leválasztó ciklonjaink már az alapváltozatban rendelkeznek az ürítő bunker torkon tágulási tartály csatlakoztatásához szolgáló kiszélesítéssel. A leggyakoribb tartozék az ürítő bunkerhez csatlakozó forgócellás adagoló, amely a leválasztó belsejében uralkodó üzemi túlnyomást vagy vákuumot különíti el a környezettől, és egyben biztosítja a porkihordást. A leválasztó ciklont acélszerkezetre kell helyezni. A ciklontest hőszigetelhető, mégpedig forró füstgázoknál történő alkalmazás esetén.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!