Elszívó szállítóventilátorok

Ventilátorokat gyártunk por- és fűrészporelszívó rendszerekhez. A ventilátorok fűrészporral és porral kevert levegő elszívására szolgálnak.

01

Szállítóventilátorok


Ventilátorainkat forgács-, fűrészpor- és porelszívó rendszerekhez terveztük, ahol az elszívott anyag áthalad a szállítóventilátoron. Ventilátorainkat leggyakrabban túlnyomásos fűrészporelszívó rendszereknél használják, ahol a szállítóventilátor kimeneti oldala a szűrőberendezéshez vezet. További szokványos alkalmazásaik: fűrésztelepi, nedves fűrészpor elszívása – leválasztó ciklon használata mellett, valamint pneumatikus anyagszállító rendszerek.
02

A ventilátorok kivitele


Gyártunk ventilátorokat tetőt nem igénylő, kültéri telepítéshez. A ventilátorok rugalmas csatlakozókkal kapcsolódnak a csővezetékekhez, hogy vibrációjuk ne terjedhessen tovább. Minden ventilátor részét képezik az alap és a ventilátor közötti rugózást biztosító rezgéscsillapítók. Szállítóventilátorokat 3,0 kW-tól 18,5 kW-ig terjedő teljesítménytartományban gyártunk.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!