Forgócellás adagolók

Forgócellás adagolókat gyártunk por szűrőberendezésekből és leválasztó ciklonokból, valamint fűrészpor, silókból és tartályokból történő, folyamatos kihordásához.

Rotační podavač
01

GGRP forgócellás adagolók


Forgócellás adagolóinkat leggyakrabban por szűrőberendezésekből történő elvezetésére használják. A forgócellás adagoló biztosítja a por folyamatos vagy ciklikus eltávolítását a szűrő működése során. Az adagoló tömítőlécei biztosítják a szűrő túlnyomásának vagy vákuumának elkülönítését a környezettől. A forgócellás adagoló másik általános alkalmazása por vagy fűrészpor leválasztó ciklonból történő kihordása. Leválasztó ciklonnál elengedhetetlen a folyamatos porkihordás, hogy a leválasztót ne árassza el a leválasztott anyag. Forgócellás adagolóinkat silókból és szűrőberendezésekből történő anyagkihordásra használjuk.
rotační podavač
02

Rotációs adagolólapátok


A forgó adagoló kését mindig egy adott felhasználási esetre választjuk. A pengék kialakítása különbözik a rögzített és rugalmas rész arányában, a pengék számában és a pengék anyagában. Ha igény van rotációs adagolóra, ésszerű a lehető legpontosabban meghatározni a szállított anyagot - annak granulometria és jellemzői.
03

Anyag tervezés


Rotációs adagolókat gyártunk 11375 anyagból, lakkozott kivitelben, a szokásos alkalmazásokhoz. Az élelmiszeriparban történő felhasználáshoz 1.4301 anyagból készült rotációs adagolókat gyártunk. A kopásnak kitett kopóalkatrészek részeként gyártunk forgó adagolókat, amelyeket külön oldalokra, felületekre és rotorokra lehet szétszerelni. Kopás esetén egy adott alkatrész kicserélhető.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Füstgáz-szűrő az energiaellátáshoz

Füstgáz-szűrő energia – alapvető leírás A G&G Ceramic JET szűrő olyan szűrőberendezés, amelyet a szilárd tüzelőanyagok égés közbeni égetésével keletkező…

Porelszívás vasművekben

Teljesítésünk a G&G JET BAG típusú porelszívó szűrőberendezések gyártását és kivitelezését foglalja magába. Ezeket a szűrőket lapos szűrőtömlők automatikus, ellenáramú…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!