Hegesztett csövek

Készítettünk egy online adatbázist a hegesztett légcsatornák STEP modelljeiről.

A csövek adatbázisa és árlistája
01

A csövek katalógusa és árlistája


Elkészítettük a hegesztett légtechnikai cső STEP modelljei online adatbázisát. Adatbázisunk a csőalkatrészek árlistáján keresztül érhető el, amely a "Ugrás a katalógusra" gombra kattintva jelenik meg.

Jelenleg több mint 6500 STEP fájl tölthető le. Nincs szükség regisztrációra, minden intuitív módon megy végbe. Az árlistában való navigáláshoz kattintson a képekre, a menübe történő visszatéréshez pedig használja a dokumentum fejlécében található ház ikont. Örömünkre szolgál, ha adatbázisunk megkönnyíti Önnek a csővezetékek egyébként időigényes modellezését.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!