Intelligens autonóm csappantyúk

Smart FLAP autonóm csappantyúkat gyártunk. Egyedülálló megoldás olyan csappantyúkhoz, amelyek nem csak a gyártási technológia szerint nyitnak vagy zárnak. Az intelligens FLAP szabályozó csappantyúk a SMARTeye automatikus elzáró csappantyúk modern utódai.

Smart FLAP autonóm csappantyúkat
01

Intelligens autonóm lengéscsillapítók


Smart FLAP autonóm csappantyúkat gyártunk, amelyeket az elszívó rendszerek teljesen autonóm szabályozására használnak. A csappantyúk saját vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott gép vákuumán alapuló szabályozást. A csappantyúk teljesen függetlenül működnek. Azonban lehetővé teszik a csatlakozást egy magasabb szintű rendszerhez a Modbus RTU-n keresztül. Kiváló rendszerhez csatlakoztatva a csappantyúk PC -vel vagy mobiltelefonnal távolról felügyelhetők, vezérelhetők és programozhatók.

Az intelligens autonóm csappantyúk nem csak nyitnak és zárnak. Teljesen kivételes előnyük, hogy képesek automatikusan szabályozni a szívórendszert az egyes gépeknél beállított vákuumnak megfelelően. A szükséges paraméterek távolról megváltoztathatók és felügyelhetők a kiváló rendszer segítségével. Ha az ügyfél bármely gép szívóerejének növelését kéri, anélkül, hogy más gépek teljesítményét megváltoztatná, akkor néhány másodpercen belül mindent elrendez saját mobiltelefonjával.

Ez egy kifinomult rendszer a kitermelő teljesítmény szabályozására az energiamegtakarítás szempontjából a gépek használata szerint, és nincs verseny a piacon.
Smart FLAP autonóm csappantyúkat
02

Önálló gépen használható


A Smart FLAP csappantyú beépíthető egy már működtetett kipufogórendszerbe anélkül, hogy csatlakoztatná a technológiai vezérlőrendszerhez. Intelligens csappantyúkat szerelünk a szűrőberendezéshez legközelebb eső gépekhez.

A Smart FLAP automata csappantyú állandó vákuumértékre szabályozza a szívóteljesítményt, és lehetővé teszi a távolabbi gépek szívóteljesítményének növelését.
Smart FLAP autonóm csappantyúkat
03

Intelligens kipufogógáz -vezérlő rendszer


Ez az elvonó rendszer koncepcionális megoldása az egész gyártócsarnokra. Minden kipufogógép Smart FLAP szárnyakkal van felszerelve. A központi kipufogórendszer ventilátorát frekvenciaváltó vezérli. Az autonóm csappantyúk fenntartják a gépek beállított negatív nyomását, és a gépek működésének megfelelően bezárják azokat. A paraméterek megváltoztatására vonatkozó kéréseket kapnak a felsőbb rendszernek, és információt küldenek a mért értékekről és az üzemállapotról.
Smart FLAP autonóm csappantyúkat
04

Villamos energia megtakarítása


A Smart FLAP rendszer intelligens, szabályozó csappantyúkon és a kipufogó ventilátor frekvenciaváltóval történő vezérlésén alapul. Ez szabályozza a ventilátor motor fordulatszámát. Még 20% ​​-os csökkentéssel is A motor fordulatszáma 59% -kal csökkentheti a fogyasztást a bemenő teljesítmény névleges értékéhez képest. Az extraháló rendszer aktuális igényeinek megfelelő érzékeny frekvenciabeállítás lehetővé teszi az elszívó rendszer energiaigényének jelentős beállítását.
Smart FLAP autonóm csappantyúkat
05

Mindig ellenőrizze termelésének hatékonyságát online


Ha központi vezérlőrendszerhez és internetkapcsolathoz csatlakozik, a Smart FLAP rendszer távolról vezérelhető PC -vel, telefonnal vagy táblagéppel, így abszolút áttekintést kaphat az elszívó rendszer működéséről. Távolról értékelheti a termelőgépek használatának gyakoriságát, és ugyanakkor értékelheti a villamosenergia -megtakarítást.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!