Kis kompakt szűrők

Kis kompakt szűrők gyártunk, amelyeket helyi porforrások, például köszörűk, hegesztők, hegesztő robotok és más helyi porforrások elszívására használnak.

Kis kompakt szűrők
01

G&G Micro JET


Az általunk gyártott G&G Micro JET szűrőegységeket olyan különálló munkahelyek elszívására használják, amelyeket egyébként bonyolult vagy költséges a központi porelszívó rendszerhez csatlakoztatni. A Micro JET típusú szűrőegységeket két teljesítményváltozatban, mégpedig 1200 m3/h és 2500 m3/h elszívott levegőmennyiségre gyártjuk.

Ez egy megfizethető, de a központi elszívással teljes egészében egyező megoldás.
Kis kompakt szűrők
02

G&G Wood BAG


A G&G Wood BAG szűrőegységek kis és közepes asztalosműhelyekhez és faipari üzemekhez szolgálnak. E mobil kialakítású szűrőegységek masszív, ipari kivitelben készülnek. Az elszívó szállító ventilátor az elszívott anyag abrazív hatásainak hosszú távon ellenálló acélból készül. A szűrőrészt úgy alakították ki, hogy a szűrőzsák felső részében van a bemeneti nyílás, ami ideális feltételeket biztosít a leválasztott por elkülönítéséhez. A felülről lefelé áramló levegő a porszemcséket és a fűrészport lefelé, a gyűjtőzsák felé sodorja. A G&G Wood BAG szűrőegységek asztalosműhelyekben és egycélú famegmunkáló gépeknél jelentenek nagy teljesítményű segítőtársat. A G&G Wood BAG szűrők – a szűrőtömlő felső részén található bemenet révén – alacsony nyomásveszteséggel és folyamatos szívóteljesítménnyel rendelkeznek.

E szűrőket 1800 m3/h, 3000 m3/h, 5000 m3/h és 7000 m3/h szívóteljesítményű változatokban gyártjuk.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!