Ködelválasztók

Mechanikus és elektrosztatikus ködelválasztók az olajemulzió szerszámgépekből történő kinyerésére. Teljes termékként szállítjuk. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a szívóvezetéket és a tápkábelt.

01

Mechanikus ködelválasztók


E berendezések a megmunkálás során keletkező emulziós ködök leválasztására szolgálnak. Az olajcseppek levegőből való leválasztása mechanikus elven alapul. A berendezés nem igényel egyszer használatos szűrőket.

Az aeroszolok leválasztása rozsdamentes acélszövet és leválasztó lamellák segítségével történik. A berendezést kompakt, azonnal csatlakoztatható egységként szállítjuk, ventilátorral együtt. A szűrőket a ventilátor fordulatszám-vezérlésének lehetőségéhez integrált elektromos kapcsolótáblával látjuk el. A berendezést mind bal, mind jobb oldali szívású kivitelben szállítjuk. A feneket vízzáró olajteknőnek tervezték, és a leválasztott emulziót elvezető tömlő csatlakoztatására szolgáló csőcsonkkal látták el. Az összes szűrőbetét tisztítható, és semmilyen egyszer használatos töltetre nincs szükség.

Megfelelő alkalmazás CNC megmunkáló központoknál helyi elszívóként, emulzióval hűtött csiszológépeknél, szerszámgép-csoportok esetében pedig központi elszívóként.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!