Ködelválasztók

Mechanikus és elektrosztatikus ködelválasztók az olajemulzió szerszámgépekből történő kinyerésére. Teljes termékként szállítjuk. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a szívóvezetéket és a tápkábelt.

ködelválasztók
01

Mechanikus ködelválasztók


E berendezések a megmunkálás során keletkező emulziós ködök leválasztására szolgálnak. Az olajcseppek levegőből való leválasztása mechanikus elven alapul. A berendezés nem igényel egyszer használatos szűrőket.

Az aeroszolok leválasztása rozsdamentes acélszövet és leválasztó lamellák segítségével történik. A berendezést kompakt, azonnal csatlakoztatható egységként szállítjuk, ventilátorral együtt. A szűrőket a ventilátor fordulatszám-vezérlésének lehetőségéhez integrált elektromos kapcsolótáblával látjuk el. A berendezést mind bal, mind jobb oldali szívású kivitelben szállítjuk. A feneket vízzáró olajteknőnek tervezték, és a leválasztott emulziót elvezető tömlő csatlakoztatására szolgáló csőcsonkkal látták el. Az összes szűrőbetét tisztítható, és semmilyen egyszer használatos töltetre nincs szükség.

Megfelelő alkalmazás CNC megmunkáló központoknál helyi elszívóként, emulzióval hűtött csiszológépeknél, szerszámgép-csoportok esetében pedig központi elszívóként.
ködelválasztók
02

Elektrosztatikus ködelválasztók


E berendezések a megmunkálás során keletkező olajködök leválasztására szolgálnak. Az olajcseppek levegőből való leválasztása mechanikus és elektrosztatikus elven alapul. A berendezés nem igényel egyszer használatos szűrőket.

Az aeroszolok leválasztása rozsdamentes acélszövet, leválasztó lamellák és elektrosztatikus szűrő segítségével történik. A berendezést kompakt, azonnal csatlakoztatható egységként szállítjuk, ventilátorral együtt. A motor elektronikus vezérlésű, fokozatmentes sebességszabályozással, valamint 1400 m³/h-ig terjedő szívóteljesítménnyel rendelkezik. Az összes szűrőbetét – beleértve az elektrosztatikus blokkot is – tisztítható, és semmilyen egyszer használatos beépítésre nincs szükség.

Megfelelő alkalmazás Minden olyan szerszámgéphez, ahol a munkadarab hűtésére olajat használnak.

CNC megmunkáló központoknál helyi elszívóként, olajjal hűtött csiszológépeknél, szerszámgép-csoportok esetében pedig központi elszívóként.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!