Papírpor elszívás

A Cseh Köztársaságbeli Golpretech partnercégünkkel közösen fejlesztünk és gyártunk porelszívási és papírvágási technológiákat a nyomdaiparban. Ezek a papírvágások, kivágások, végtelen csíkok és papírpor folyamatos kivonására, elválasztására és feldolgozására szolgáló technológiák.

forgó elválasztó
01

Rotációs elválasztók papírdarabokhoz


Rotációs szeparátorokat használnak a papírdarabok folyamatos elválasztására az elszívott levegőtől. Fontos elemei az extrakció alkalmazásának a nyomtatási műveletekben. A rotációs szeparátorokat nemcsak a nyomdaiparban használják, hanem elismert szerepet játszanak a települési hulladékkezelő rendszerek portalanításában is.
Venturi fúvókák a végtelen papírszalagok kinyerésére
02

Venturi fúvókák a végtelen papírszalagok kinyerésére


Gyártunk Venturi fúvókákat, amelyek végtelen papírszalagok kinyerésére szolgálnak a nyomdaiparban. A Venturi-cső fúvókája magához a ventilátorhoz vezet. Magát a ventilátor túlnyomását használja a fúvóka, hogy vákuumot hozzon létre a végtelen vágás szívóútjában. A papírszalag így kiszívódik anélkül, hogy felaprózódna vagy megsérülne. Ez a szívórendszer mind papírszalagokra, mind végtelen műanyag vagy textil vágásokra alkalmas.
Chip rajongók
03

Chip rajongók


Gyártunk aprító szállítóventilátorokat, amelyek végtelen papírcsíkok kivonására és felosztására szolgálnak. A ventilátor egy forgórésszel van ellátva, éles pengékkel, kemény anyagból. A bevágások ventilátorba jutása excentrikusan oldódik meg, a rotor forgástengelyén kívül, úgy, hogy a papírcsík közvetlenül a rotor vágóélén van vezetve, és a papírcsík nincs tekercselve a ventilátor rotorján. A ventilátor kimeneti része negatív szögben van kialakítva, hogy megakadályozza az apróra vágott szalagok eltömődését a ventilátor ürítőnyílásánál. A vágóventilátorok nagynyomásúak, megerősített házzal és ellenőrző furattal vannak ellátva.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!