Silók és tartályok

Gyártunk hengeres silókat, valamint fűrészpor- és faapríték-tartályokat. Silóinkat automatikus, csigás anyagkiürítő rendszerrel szereljük fel. 11 m3-től 133 m3-ig terjedő silóméreteket kínálunk.

válcové silo G&G
01

G&G GKS siló használata


A GKS silók famegmunkáló üzemekben keletkező, apró faanyag – mint fűrészpor, faforgács és faapríték tárolására szolgálnak. A silók leggyakoribb felhasználása: kazánház fűtőanyag-ellátásának biztosítása, brikettáló sor gyártási anyagkészletének biztosítása, vagy hulladékszállításhoz szükséges anyagtároló. A GKS silók az alsó, kúpos részen, az anyag kimeneténél forgócellás adagolóval zárt, csigás ürítőrendszerrel rendelkeznek. A siló töltésére leggyakrabban a siló tetején elhelyezett, szűrőberendezéssel vagy leválasztó ciklonnal ellátott, pneumatikus anyagszállító rendszert használnak. A GKS silókat tehermentesítő membránokkal robbanásveszélyes porok tárolásához, létrával és száraz tűzivíz vezetékkel is elláttuk.
segmentové silo G&G
02

A silók elhelyezése


Az ügyfél igényei szerint szállítunk silókat talpazatként szolgáló, teherautókhoz igazodó szabad magasságú acélszerkezettel vagy betonalapra történő elhelyezéssel, melyhez csatlakozik az anyag kazánházba, brikettüzembe vagy további feldolgozásra vezető útvonala.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Füstgáz-szűrő az energiaellátáshoz

Füstgáz-szűrő energia – alapvető leírás A G&G Ceramic JET szűrő olyan szűrőberendezés, amelyet a szilárd tüzelőanyagok égés közbeni égetésével keletkező…

Porelszívás vasművekben

Teljesítésünk a G&G JET BAG típusú porelszívó szűrőberendezések gyártását és kivitelezését foglalja magába. Ezeket a szűrőket lapos szűrőtömlők automatikus, ellenáramú…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!