Szikra elválasztók

Ezek mechanikus szikra elválasztók, amelyeket a szűrőkészülék előtt álló függőlegesen vezetett szívóvezetékbe vagy a szikrákat vagy forró részecskéket előidéző ​​technológia mögötti szívóvezetékbe való beépítésre terveztek.

Szikra elválasztók
01

Szikra elválasztók


A szikra elválasztók passzív rotorral vannak ellátva a bemenetüknél, amely elforgatja az áramló levegőt és az elszívott port. A forgó szikrákat a szeparátor üledékrészében centrifugáljuk, és a kiegészítő gyűjtőcsőből a szeparátor tartályába vezetjük. A felszívott, szikráktól mentes levegő a kimeneti peremen keresztül folytatja a szűrőeszközt. A szikraszeparátorok mind a szikrák elválasztására szolgálnak, mind pedig a durvább részecskék elválasztóként az elszívott levegőből. A szeparátor funkciója csökkenti a szűrőrendszer égési kockázatát, és hozzájárul a csatlakoztatott szűrőeszköz szűrőközegének élettartamának meghosszabbításához. Nagy gyulladásveszély esetén a szûrõelválasztókat általában egy automatikus oltórendszerrel együtt telepítik a szûrõ rendszerre. A szeparátorok megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy a gyűjtőedény szorosan üljön, és ne szívjon be levegőt. Súlya miatt a szikraelválasztókat külön acélszerkezetre vagy tartótartóra kell felszerelni.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

A gépkocsi roncsa zúzósorának portalanítása

Ezután a levegőt ciklonszeparátorokhoz vezetik, ahol a könnyű frakció durva részecskéit elválasztják. Az így befogott durva részecskéket forgóajtó adagolók vezetik…

A csövek hőszigetelése

Ugyanakkor a csővezeték hőszigetelése megakadályozza a gáz lehűlését a csővezeték nyomvonalain belül, és hozzájárul a csővezeték belsejében lévő gőzök kondenzációjának…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!