Szívóasztalok

Gyártunk tervezés szívóasztalok professzionális csiszolás és hegesztő munkahelyen. Az extrakció biztosítja a munkavállalók magas szintű védelmét munkájuk során.

Csiszoló asztalok szívással
01

Csiszoló asztalok szívással


Szívócsiszoló asztalokat gyártunk, 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm és 2000 mm munkaterülettel. A munkafelület egy alsó szívólyukkal van ellátva a munkalapon. A munkavállaló egészségének lehető leghatékonyabb kihúzása és védelme érdekében az asztal hátsó szívófallal is rendelkezik, amely a finom porszemcséket kiszívja a munkavállaló légzési zónájából. Összpontosítunk az asztal jó minőségű műhelyi feldolgozására, a munkavállaló magas szintű védelmével a por káros hatásaival szemben, és nem utolsósorban a termék időtálló kialakítására. Az általunk gyártott elszívó asztalok a helyi G&G Micro JET szűrőegységgel együtt szállíthatók, vagy a központi porelszíváshoz való csatlakozáshoz egy változatban.
Hegesztő asztalok szívással
02

Hegesztő asztalok szívással


1250 mm, 1500 mm, 1750 mm és 2000 mm munkaterületű kipufogó hegesztő asztalokat gyártunk. A munkafelület perforált fémlemezből készül, amely biztosítja a munkafelület alsó kihúzását. A hegesztési füstök leghatékonyabb megkötése érdekében az asztalt egy hátsó szögletes fedéllel látták el, amely biztosítja az emelkedő hegesztési füstök hatékony megkötését. A hegesztőasztal saját, integrált világítással van felszerelve a hátsó burkolat magasságának emelkedése miatt, amely méretével elfedi a természetes világítást. A hegesztőasztalt helyi G&G Micro JET szűrővel ellátott változatban, vagy központi kipufogóhoz történő csatlakozás lehetőségével szállítjuk.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!