Szorbens adagoló állomás

Szorbens adagoló állomásokat gyártunk, amelyeket ipari extrakciós alkalmazásokhoz használnak. Az általunk gyártott csavaros adagolókat kompakt állomások formájában szállítjuk, gereblyéző mechanizmussal, a papírzacskó leesésével szembeni védelemmel és záró fedéllel ellátva.

Szorbens adagoló állomás
01

Szorbens mikrotartály


Szorbens mikrodobozokat gyártunk, amelyeket ipari extrakciós alkalmazásokhoz használnak. Az általunk gyártott csavaros adagolókat kompakt állomások formájában szállítjuk, gereblyéző mechanizmussal, a papírzacskó leesésével szembeni védelemmel és záró fedéllel. Az adagolócsiga sebességét frekvenciaváltóval lehet szabályozni. Az adagolók üzemideje 3–100 kg / óra. Az adagoló működésének ciklikus vezérlését alkalmazzák az optimális adagolás beállításához. A szorbens mikrotartály külső eszközként bármilyen ipari elszívórendszerhez csatlakoztatható.
Szorbens adagoló állomás
02

Az adagoló védelme a szűrő beégése ellen


Ipari extrakciós alkalmazásokban, amelyeknél fennáll annak a veszélye, hogy a szűrőközeget megégeti a felszívott forró részecskékből, a szorbens mikrotartót használnak őrölt mészkő adagolására a szívóvezetékbe. A mészkő védőfóliát képez a szűrőközegen, ami jelentősen csökkenti a felszívott szikrák vagy forró golyók égési kockázatát.
Szorbens adagoló állomás
03

Szorbens alkalmazása a robbanás kockázatának csökkentése érdekében


Ipari robbanásveszélyes porelszívó alkalmazásokban, például alumínium köszörülésben, a szorbensadagoló állomás felszerelésével lehetséges a por jellegét robbanásveszélyessé változtatni. A szorbensnek a szívóvezetékhez való hozzáadásával a robbanásveszélyes por részecskéit körülbelül 1: 1 arányban keverjük össze a szorbenssel, és a szűrőberendezésbe belépő kapott keverék már nem rendelkezik robbanópor jellegével. A szűrőberendezés működését úgy kell kondicionálni, hogy figyeljük az adagolóban lévő szorbens szintjét és más csatlakozásokat, amelyeket az adagoló állomás felszerelése és beállítása előtt meg kell vizsgálni.
Szorbens adagoló állomás
04

Szorbens alkalmazása a szűrőközeg hosszabb élettartama érdekében


Szorbens hozzáadása a szívóvezetékhez pozitívan befolyásolja a szűrőközeg regenerálhatóságát. Különösen a hegesztő rendszerek elszívó rendszereiben, ahol az elpárolgott olajat porszemcsékkel és füsttel együtt extrahálják. A nagy nyomásveszteségnek, a szűrőközeg alacsony élettartamának és a szűrőpatron idő előtti cseréjének oka a szűrőközegre csapdába került olaj. A szorbens, különösen a Ca(OH)2 és a CaCO3, elnyeli az olajrészecskéket, és jelentősen növeli a regenerálás hatékonyságát. A szűrőközeg regenerálása után azt az összegyűjtött porral együtt elválasztják a szűrőeszköz gyűjtőedényébe. A szűrőrendszer alacsonyabb nyomásveszteség mellett működik, ami pozitív hatással van a kipufogó ventilátor áramfogyasztására.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!