Szűrés média keretek

Sima keretet készítünk szűrőközegből, amelyek a szűrőzseb leállításához kapcsolódnak. A szűrőkereteket vízszintes és függőleges beépítésre tervezték a szűrőegységbe. A szűrőkeret Venturi-fúvókával van felszerelve, amely növeli a regenerációs rendszer hatékonyságát.

Szűrés média keretek
01

Lapos keretek szűrőközegből


A szűrőkeret felépítése ellenáll a - 5000 Pa-ig terjedő nyomásveszteségnek. A szűrőkereteket vízszintes és függőleges beépítésre tervezték a szűrőegységbe. A szűrőkeret Venturi-fúvókával van felszerelve, amely növeli a regenerációs rendszer hatékonyságát. A lapos szűrőkeretek fő előnye a kör alakú kosarakkal szemben a szűrőegység belső terének hatékony kihasználása. A szűrőegység azonos belső terével lapos szűrőkeretek használhatók a szűrőterület több mint kétszeresének megszerzéséhez, szemben a kör alakú kosarak használatával. A szűrőkeret szabványos kivitele az 11375 anyag, horganyzott felületkezeléssel.

Berendezéseink szemléltetése a gyakorlatban

G&G Partneři

Kőbánya portalanítása

A G&G Fan BAG szűrőt atmoszférikus szűrőközeg-regenerálással látták el. A regenerálást regeneráló kocsi és nagynyomású ventilátor biztosítja. A szűrőberendezés használata…

Energetikai füstgáz-szűrő

A G&G Ceramic JET szűrő 1200 °C hőtűrésű kerámia szűrőrudakat tartalmaz. Kifejezetten forró, el nem égett tüzelőanyag-részecskéket nagy arányban tartalmazó…

Mi a G&G filtration vagyunk

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Rólunk bővebben

G&G filtration
szűrés az egész világ számára

G&G Výroba

Ennél még sokkal több termékünk van! Nézze át katalógusunkat!